Construint entorns socialment justos i equitatius

Aquest curs de consultoria social t’endinsarà en el fascinant món de la construcció d’entorns socials més justos, equitatius i saludables. Desenvolupat per “Moon Consultoria,” una empresa compromesa amb la transformació positiva de societats i organitzacions, aquest programa educatiu ofereix una oportunitat única d’adquirir coneixements i habilitats per contribuir al canvi positiu en el món.

Durant les sis lliçons interactives, exploraràs les claus fonamentals per promoure l’equitat de gènere, posar al centre el capital social i avançar cap a la justícia social. Començaràs amb una visió general de la consultoria social i el seu paper vital en l’elaboració de polítiques públiques inclusives.

Aprendràs a dissenyar i implementar estratègies que promoguin un canvi durador i significatiu

Descobriràs com desenvolupar professionals i equips compromesos amb la missió de construir entorns més justos i saludables, i exploraràs maneres d’impulsar la millora contínua en les organitzacions.

A més, examinaràs com la gestió de recursos humans i les polítiques de persona poden ser potents eines per a la construcció de societats més equitatives i eficients. Aquest curs et proporcionarà una visió integral sobre com transformar organitzacions, comunitats i la societat en general, a través d’enfocaments inclusius i de millora contínua.

Ja siguis un professional amb una passió per l’impacte social o un líder que desitja promoure el canvi en la teva organització, “Construint entorns socialment justos i equitatius” t’ajudarà a adquirir les eines i coneixements necessaris per fer la diferència en el món actual.

Lliçó 1: Introducció a la consultoria social Lliçó 2: Disseny de polítiques públiques inclusives Lliçó 3: Desenvolupament de professionals i equips compromesos Lliçó 5: Gestió de polítiques de RRHH i persones Lliçó 4: Millora de les organitzacions des de dins Lliçó 6: Establiment de processos de millora contínua Lliçó 7: Tal i qual pasqual